Home » Berkel-Enschot » Bouw Huiskes
Bouw Huiskes uit Berkel-Enschot

Bouw Huiskes

1.3
2 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

Bouw Huiskes, aannemersbedrijf in Berkel-Enschot

Bouw Huiskes is een aannemer gevestigd in Berkel-Enschot in de provincie Noord-Brabant. Bouw Huiskes is gevestigd aan Donatusstraat 10.

Het aannemersbedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 71307893 en de vestiging aan de Donatusstraat telt 1 werkzaam persoon. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak.

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf begeleid het project van het begin tot het einde en zorgt voor coördinatie en communicatie tussen jou, de onderaannemers en vakmannen. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt spoedig reactie.

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Bouw Huiskes
KvK-nummer
71307893
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
39504344
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Metselen en voegen
SBI code 1
43993
Beoordeling
2;10

Voorbeelden werkzaamheden

bouw utiliteitsbouw renovatie badkamer verbouwing renovatie toilet dakopbouw ramen en deuren woningbouw renovatie zolder woningrenovatie veranda uitbouw gevelrenovatie renovatie keuken

Bouw Huiskes ervaringen

1.3
2 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouw Huiskes. Wat is jouw ervaring met Bouw Huiskes? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Grote PRUTSER en vraagd hoofdprijs zonder afspraken na te komen

Geplaatst op 3 juni 2019 door Robert
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.3)

Zou overkapping plaatsen met berging en alles afwerken en opruimen. Vergeet het maar, alles zwlf kunnen opruimen. Weet niet eens hoe hij gepotdekselsde planken moet bevestigen. Zet ze er achterstevoren op, verzaagd dure balken, verzaagd goede hardhouten deur omdat hij een te klein kozijn besteld. De dakrand staat ruim 3 cm uit lood. JE KUNT BELLEN WAT JE WIL, HIJ NEEMT NIET OP EN IS NIET THUIS. EEN GROTE PRUTSERS EN OPLICHTER.

Grote PRUTSER en vraagd hoofdprijs zonder afspraken na te komen

Geplaatst op 3 juni 2019 door Robert
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.3)

Een grote PRUTSER. Weet niet eens hoe hij gepotdekselsde planken moet bevestigen, alles achterstevoren geplaatst. Te klein kozijn ingezet, waardoor goede hardhouten deur verzaagd is. Dure douglasbalken verdaagd door foute inmeting. Laat complete rommel achter, terwijl dit opgeruimd moest worden door hem. Dak ruim 3 cm uit lood. EEN GROTE PRUTSER DIE ZIJN AFSPRAKEN NIET NAKOMT EN VERVOLGENS NIETS MEER VAN ZICH LAAT HOREN