13 aannemers in Hasselt

Een overzicht van alle aannemers in Hasselt

Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

In Hasselt zijn 13 aannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemersbedrijven bij jou in de buurt. Iedere aannemer in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Hasselt is een plaats in de provincie Overijssel en telt 6986 inwoners, bestaande uit 3496 mannen en 3490 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar. In totaal heeft Hasselt 2723 huishoudens. Per 209 huishoudens is er 1 aannemersbedrijf beschikbaar.

Aannemersbedrijf gezocht?

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf coördineert het project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Een aannemer werkt vaak met onderaannemers en vakmannen waarbij de aannemer het eerste contactpunt is voor jou en deze bedrijven.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een aannemersbedrijf? Vergelijk gratis meerdere aannemersbedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!