Vind de beste aannemer in Lekkum

Kom gemakkelijk en snel in contact met aannemers uit Lekkum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis & vrijblijvend

Aannemers Lekkum

Top 11 aannemers in Lekkum

Compleet overzicht van alle aannemers in Lekkum en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Aannemersbedrijf gezocht Lekkum?

In Lekkum zijn 11 aannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemersbedrijven bij jou in de buurt. Iedere aannemer in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Aannemer Nu.

Lekkum is een plaats in de provincie Friesland en telt 400 inwoners, bestaande uit 207 mannen en 193 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Lekkum 173 huishoudens. Per 173 huishoudens is er 1 aannemersbedrijf beschikbaar.

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf coördineert het project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Een aannemer werkt vaak met onderaannemers en vakmannen waarbij de aannemer het eerste contactpunt is voor jou en deze bedrijven.

Handige artikelen:

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een aannemersbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Bespaar tot 40% op de kosten door te vergelijken.

Overzicht van de top 11 aannemers in Lekkum en omgeving

Vergelijk gratis 6 offertes

Gratis aannemer offertes vergelijken?

Door offertes te vergelijken bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag