5 aannemers in Lemelerveld

Een overzicht van alle aannemers in Lemelerveld

Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

In Lemelerveld zijn 5 aannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemersbedrijven bij jou in de buurt. Iedere aannemer in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Lemelerveld is een plaats in de provincie Overijssel en telt 3435 inwoners, bestaande uit 1734 mannen en 1701 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38 jaar. In totaal heeft Lemelerveld 1342 huishoudens. Per 268 huishoudens is er 1 aannemersbedrijf beschikbaar.

Aannemersbedrijf gezocht?

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf coördineert het project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Een aannemer werkt vaak met onderaannemers en vakmannen waarbij de aannemer het eerste contactpunt is voor jou en deze bedrijven.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een aannemersbedrijf? Vergelijk gratis meerdere aannemersbedrijven uit ons overzicht. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!