17 aannemers in Nieuw-Lekkerland

Een overzicht van alle aannemers in Nieuw-Lekkerland

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Nieuw-Lekkerland zijn 17 aannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemersbedrijven bij jou in de buurt. Iedere aannemer in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Nieuw-Lekkerland is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt 9270 inwoners, bestaande uit 4726 mannen en 4544 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal heeft Nieuw-Lekkerland 3268 huishoudens. Per 192 huishoudens is er 1 aannemersbedrijf beschikbaar.

Aannemer gezocht Nieuw-Lekkerland?

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf coördineert het project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Een aannemer werkt vaak met onderaannemers en vakmannen waarbij de aannemer het eerste contactpunt is voor jou en deze bedrijven.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een aannemersbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Bespaar tot 40% op de kosten door te vergelijken.

Vergelijk gratis 6 offertes