Offerte aanvragen

Aannemer Nu werkt samen met diverse aannemersbedrijven door het hele land. Via ons kunt u gemakkelijk met één van hen in contact komen. U vraagt een offerte aan door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Op deze manier vindt u altijd de beste aannemer uit uw omgeving! Heeft u liever telefonisch contact? Geef dit dan in het formulier. Wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat mag u van ons verwachten?

Wij werken samen met meer dan 400 bedrijven die zich bevinden door het hele land. Hierdoor garanderen wij een landelijke dekking. Waar u zich ook in Nederland bevindt wij schieten u overal te hulp. Daarnaast voldoen alle bij ons aangesloten bedrijven aan onze kwaliteitseisen. Zodra een bedrijf hier niet aan voldoet wordt het uitgesloten van deelname. Aannemer Nu staat niet voor niets garant voor een tevreden klant.

  • Een landelijke dekking
  • Een snelle service
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Louter erkende en ervaren aannemersbedrijven

Onze aannemers

Onze aannemers hebben allemaal stuk voor stuk veel ervaring, dit passen zij toe in hun werk. De experts bij Aannemer Nu weten dus altijd wat ze doen. Indien u ons inschakelt bent u verzekerd van een succesvol eindresultaat. Zonder meteen een deal te maken met een van onze aannemers, kunt u bij hen ook terecht voor al uw vragen. Aannemer Nu laat geen vraag onbeantwoord.

Offerte aanvragen

Hebben wij u overtuigd van onze kwalitatieve service? Vraag dan vandaag nog, gratis en vrijblijvend meerde offertes aan. U zult versteld staan van onze snelle service, voor u het weet heeft u de offertes al binnen. Het enige wat u daarna hoeft te doen is de offertes met elkaar vergelijken gebaseerd op prijs en kwaliteit. Op deze manier van kunt u namelijk flink besparen! Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen

Met vriendelijke groet,

Het team van Aannemer Nu

Aannemer offerte

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.