Over Aannemer Nu

Bent u op zoek naar een vakman? Wij van Aannemer Nu beheren een landelijk netwerk waaraan menig aannemersbedrijf is gelieerd. Alle aangesloten bedrijven beschikken over het Kluskeurmerk. Dit stelt ons in staat u kwaliteit en scherpe tarieven te garanderen. Vul het gratis, vrijblijvende, offerteformulier in dat u vindt op onze website. Wij overtuigen u graag met een scherpe offerte op maat!

Kwaliteit door het kluskeurmerk

Naast de vele bedrijven waarmee wij samenwerken, werken wij ook samen met Kluswebsite.nl. Dit verzekert u van een landelijke dekking wat inhoud dat, waar u zich ook bevindt in Nederland, u altijd en overal bij ons terecht kan om gebruik te maken van onze service. Daarnaast biedt onze samenwerking met Kluswebsite.nl u zekerheid:

  • Controle op bedrijfsvoering
  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Een onafhankelijke geschillencommissie

Gerenommeerde bedrijven

Niet elk bedrijf kan deelname aan Aannemer Nu. Voordat het aannemersbedrijf wordt geaccepteerd wordt deze gecontroleerd op een aantal criteria als de bedrijfsvoering en de kwaliteit van het geleverde werk. Het bedrijf wordt alleen geaccepteerd indien deze voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Zodra een bedrijf hier niet aan voldoet wordt het uitgesloten van deelname. Kwaliteit en goede service staat dus voorop!

Een offerte aangevraagd, en nu?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte aan via onze website. Om u op de hoogte te stellen sturen wij u een bevestiging per e-mail. Vervolgens zult u per e-mail zo snel mogelijk diverse offertes binnen krijgen. De offertes die u ontvangt zijn afkomstig van bedrijven uit uw regio. Op deze manier bent u op de hoogte van alle mogelijkheden en weet u precies wat de werkzaamheden u gaan kosten. Dit maakt het u een stuk makkelijker om een keuze te maken voor een bepaalde vakman.

Liever telefonisch contact? Plaats een terugbelverzoek.

Terugbelverzoek Aannemersbedrijf Nu

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.