Aannemer Utrecht

Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij zijn een aannemersbedrijf in de omgeving van Utrecht die alle bouwprojecten graag op zich neemt. U kunt het verbouwen van uw huis met een gerust hart aan ons overlaten. De aan ons gelieerde bedrijven beschikken allen over het Kluskeurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Naast het verbouwen of plaatsen van een aanbouw kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud, renovatie of isolatie van uw woning of bedrijfspand. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. U hoort spoedig van ons!

Aannemer Utrecht

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Terugbelverzoek Aannemersbedrijf Nu

Allround aannemersbedrijf

Het is een groot voordeel als de aannemer die u inschakelt allround inzetbaar is. Zo hoeft er niet voor iedere klus een andere specialist ingeschakeld te worden. Een goede aannemer uit Utrecht kan de belangrijkste klussen zelf uitvoeren. De werkzaamheden van een allround aannemersbedrijf zijn:

  • Het verbouwen van uw huis
  • Nieuwbouw
  • Het plaatsen van een aanbouw
  • Onderhoud aan uw woning
  • Renovatie en isolatie

Zorgeloos bouwen en renoveren

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor bijvoorbeeld een aanbouw, dan ontvangt u van meerdere aannemersbedrijven uit Utrecht een offerte. Aan de hand van de offertes kunt u een keuze maken uit de diverse specialisten. De specialist gaat niet zomaar aan de slag, hier gaat nog een heel traject aan vooraf. Eerst wordt er een ontwerp en een offerte gemaakt. Als beide partijen het eens zijn over de prijs en het ontwerp wordt er gekeken naar de planning. De aannemer adviseert u ook in de keuze voor materialen. Zo weet u zeker dat u na de verbouwing tevreden bent met het resultaat.

Kluskeur

Alle aannemersbedrijven die bij ons zijn aangesloten beschikken over het Kluskeur. Dit is een keurmerk die een bedrijf krijgt als hij voldoet aan alle eisen. Er vindt meerdere malen per jaar een kwaliteitscontrole plaats bij alle aannemers. Het bedrijf wordt compleet gescreend, denk hierbij aan de financiële gezondheid van een bedrijf en alle gegevens van de eigenaar. Wanneer u een aannemersbedrijf inschakelt met het Kluskeur, dan weet u zeker dat er kwaliteit wordt geleverd. Wel zo’n prettige wetenschap indien u uw pand wilt verbouwen of een aanbouw wilt plaatsen.

Direct contact

Het is mogelijk om meerdere offertes aan te vragen voor een aannemer in Utrecht. Vul het contact formulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uw aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Het gelieerde aannemersbedrijf doet u een zo goed mogelijk voorstel om u te overtuigen.

Renovatie

Renovatie

Isolatie

Isolatie

Verbouw

Verbouwen Utrecht

Nieuwbouw

Nieuwbouw Utrecht

Aanbouw

Aanbouw

Onderhoud

Aannemersbedrijf voor onderhoud

Over ons

Landelijke Dekking
Vestigingen
Offerte aanvragen

Een scherpe prijs voor kwalitatief hoogwaardig werk!

Via Aannemer Nu vindt u altijd een geschikt aannemersbedrijf bij u in de buurt!

Offerte aanvragen