Verbouwen

Een verbouwing biedt vele verschillende mogelijkheden. Daarom adviseren wij u om uzelf eerst goed te laten informeren. Aannemer Nu geeft u graag advies over uw verbouwing en adviseert u graag wat juist is om te doen in uw situatie. Bij ons bent u verzekerd van een verbouwing zonder ellende. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een gratis offerte aan. Voor het geval dat u nog niet overtuigd bent vindt u onderstaand een toelichting van onze effectieve werkwijze.

Fase 1 – Uw offerteaanvraag

Uw wilt verbouwen met een bepaald idee, maar u wenst meer informatie over de mogelijkheden. Daarom maakt u gebruik van onze gratis en vrijblijvende service en vraagt u direct meerde offertes aan via het offerteformulier. Het is echter wel van belang dat u uw wensen duidelijk toelicht, zodat wij weten waar we aan toe zijn.

Fase 2 – Terugkoppeling

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben sturen wij u een bevestiging per e-mail. Nu bent u er zeker van dan u aanvraag is aangekomen en wij hem snappen.

Fase 3 – Contact

Wij zullen uw aanvraag met u doornemen, controleren of alles duidelijk is en kijken of wij uw wensen goed hebben geïnterpreteerd. Wij hebben u veel ervaring te bieden en kunnen u daarom verzekeren van een aanvullend advies voor uw plannen.

Fase 4 – Bouwtekening en plannen

Na de overeenstemming gaat Aannemer Nu aan de slag! Om te beginnen maken we een plan van aanpak voor uw verbouwing, zodat u precies weet wat er moet gebeuren en wanneer.

Fase 5 – Verbouwen

Het is zo ver, de verbouwing kan eindelijk beginnen. Aannemer Nu zal u constant op de hoogte houden over de voortgang. U kunt er op vertrouwen dat de specialisten goed samen zullen werken en al hun ervaring toe zullen passen bij het uitvoeren van uw verbouwing.

Oplevering

De verbouwing is voltooid en wij zullen het resultaat aan u opleveren. Weet u nog dat we van te voren duidelijke afspraken hebben gemaakt over hoe en wat? Deze afspraken lopen wij samen met u bij langs om te zien of wij ons overal aan hebben gehouden en kijken we of u alles naar wens is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij hebben u onderhand vast en zeker weten te overtuigen van onze succesvolle werkwijze. Vraag daarom vandaag nog een gratis offerte aan via ons contact formulier dat u vindt op onze website. Het invullen van dit formulier is gratis en geheel vrijblijvend.

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)


Kluskeur keurmerk

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met de experts van Kluswebsite. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Liever telefonisch contact? Plaats een terugbelverzoek.

Terugbelverzoek