Uitbouw

Tegenwoordig is een verhuizing lastig te realiseren. Gelukkig zijn er wanneer u wel meer ruimte wil creëren diverse alternatieve mogelijkheden. Wellicht is een uitbouw wellicht iets voor u. Wat is een uitbouw en hoe kom ik in contact met een erkende specialist? Geen zorgen, Aannemer Nu heeft meer dan genoeg ervaring om al uw vragen te beantwoorden. Maar lees eerst eens de onderstaande tekst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan.

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw kan u overal uit laten voeren zolang het maar in verbinding blijft met uw huis. Zoals het woord al zegt is een uitbouw een verbreding van uw woning. U kunt uw woonkamer, uw keuken of gang laten uitbouwen maar u kunt ook denken aan een extra garage of serre. In de meeste gevallen heeft u echter wel een bouwvergunning nodig. Schakel daarom de hulp in van een aannemer, een aannemer kan u vertellen of een bouwvergunning van toepassing is bij u situatie. Zonder bouwvergunning kan een uitbouw uitbouwen tot veel ellende.

Heb ik een bouwvergunning nodig?

U bent niet altijd verplicht in het bezit te zijn van een bouwvergunning, maar voor de meeste gevallen toch wel. Uw woning en bouwplannen moeten aan bepaalde eisen voldoen. Dit kunt u na vragen bij de gemeente. Samen met een aannemer van Aannemer nu kijkt u naar uw woning en uw plannen om te beslissen of u wel of niet vergunning nodig heeft.

Vrijblijvend contact

Om er achter te komen of u wel of niet een bouwvergunning nodig heeft neemt u gratis en vrijblijvend contact met ons op, door ons contactformulier in te vullen. U zult versteld staan van hoe snel wij reageren. Via ons worden al uw vragen beantwoord, vergelijkt u verschillende bedrijven en bespaard u op uw investering!