Vind de beste aannemer in Lemmer

Kom gemakkelijk en snel in contact met aannemers uit Lemmer en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

aannemer Lemmer

4 aannemers in Lemmer

Een overzicht van alle aannemers in Lemmer

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Lemmer zijn 4 aannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemersbedrijven bij jou in de buurt. Iedere aannemer in deze gids is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Aannemer-Nu.nl.

Lemmer is een plaats in de provincie Friesland en telt 10205 inwoners, bestaande uit 5124 mannen en 5081 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal heeft Lemmer 4366 huishoudens. Per 1092 huishoudens is er 1 aannemersbedrijf beschikbaar.

Aannemersbedrijf gezocht Lemmer?

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf coördineert het project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Een aannemer werkt vaak met onderaannemers en vakmannen waarbij de aannemer het eerste contactpunt is voor jou en deze bedrijven.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een aannemersbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

Handige artikelen:

Bespaar tot 40% op de kosten door te vergelijken.

Vergelijk gratis 6 offertes