28 aannemers in Nieuwkoop

Een overzicht van alle aannemers in Nieuwkoop

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

In Nieuwkoop zijn 28 aannemers beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle aannemersbedrijven bij jou in de buurt. Iedere aannemer in deze gids is gecontroleerd op inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Nieuwkoop is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt 28020 inwoners, bestaande uit 13858 mannen en 14162 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal heeft Nieuwkoop 10882 huishoudens. Per 389 huishoudens is er 1 aannemersbedrijf beschikbaar.

Aannemer Nieuwkoop gezocht?

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf coördineert het project van begin tot eind en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Een aannemer werkt vaak met onderaannemers en vakmannen waarbij de aannemer het eerste contactpunt is voor jou en deze bedrijven.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van een aannemersbedrijf? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties!

aannemer Nieuwkoop

Aannemer Nieuwkoop

Je droomhuis laten bouwen of je huidige woning renoveren of verbouwen tot het huis dat je altijd gewild hebt? Dat kan. Schakel een aannemer uit Nieuwkoop in die ervoor zorgt dat jouw wens gerealiseerd wordt. Een aannemersbedrijf is er niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor het verbouwen, renoveren of bouwen van een huis of bepaalde ruimte. Je vindt hier meer informatie over de kosten van aannemers, wat een renovatie of verbouwing van bepaalde ruimtes kost, maar ook hoe je een goede aannemer selecteert en er worden een aantal interessante bespaartips gegeven.

Wil je meer weten over de exacte prijzen van het inschakelen van aannemers? Vraag dan offertes aan via het offerteformulier.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Waarom aannemersbedrijf inschakelen?

Je schakelt een aannemersbedrijf uit de regio van Nieuwkoop in zodat iemand leiding heeft en de coördinatie heeft over de volledige klus. Een aannemersbedrijf is bovendien verantwoordelijk voor de juiste planning, uitvoering en kwaliteit van allerlei werkzaamheden. Daarbij vragen aannemers ook een bouwvergunning aan die zij voor je uitwerken en weet je zeker dat je garantie hebt. Voordeel van het inhuren van een aannemer is dat hij volledige aansprakelijkheid heeft en het volledige risico draagt.

Wat kost een aannemer?

Het is lastig om te zeggen wat de exacte prijzen zijn voor een aannemersbedrijf. Dit komt omdat een aannemer de kosten op verschillende wijzen hanteert. Zo is het mogelijk dat hij een uurloon rekent, wat er wel voor zorgt dat materialen en vervoerskosten er nog bijkomen. Informeer daarom goed naar het uurloon.

Een andere mogelijkheid is een prijs per m², wat interessant is omdat je op deze manier eenvoudig achterhaalt wat de totale kostprijs zal zijn. Tot slot is er nog de mogelijkheid dat een aannemersbedrijf een totale kostprijs hanteert. Het voordeel hieraan is dat je niet voor verrassingen komt te staan, omdat alles al vastgelegd is. In onderstaande tabel vind je het gemiddelde uurloon van een aannemer uit Nieuwkoop.

Uurloon aannemer

Uurloon Kosten per uur
Laag€25,- tot €30,-
Midden€30,- tot €40,-
Hoog€40,- tot €50,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van aannemers Nieuwkoop. De kostprijs verschilt per aannemersbedrijf en is inclusief plaatsing, materiaal en btw. Vraag gratis offertes aan van aannemersbedrijven uit de regio!

Welke factoren beïnvloeden de prijzen?

Als het op verbouwen, renoveren of bouwen aankomt, zijn er een behoorlijk aantal factoren die meespelen in de prijzen van een aannemersbedrijf. Als eerste is dat natuurlijk de prijsafspraak die je maakt met de aannemer. Dit kan een uurloon, vaste kostprijs of een richtprijs zijn. De tweede factor is hoe luxe je je woning in wilt richten. Hoe luxer je de ruimtes wilt hebben, hoe hoger de prijs uiteindelijk uitvalt. Tot slot spelen materialen, machines en andere hulpmiddelen ook een rol in de hoogte van de kosten.

Dit zijn de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijs:

 • Type verbouwing
 • Kosten voor materiaal
 • Tarief aannemer Nieuwkoop

Meer informatie over verbouwingswerken:


Wat doet een aannemer?

Als je een huis hebt gekocht waar ontzettend veel aan moet gebeuren en waar een complete renovatie nodig is, schakel je een aannemersbedrijf in. Het is ook een optie om een aannemersbedrijf in te huren als je een kavel of stuk bouwgrond gekocht hebt waar je een nieuwe woning laat bouwen. Een aannemer zorgt er namelijk voor dat de bouw van A tot Z goed verloopt. Wil je een uitbouw of aanbouw laten plaatsen aan je bestaande woning? Dan is een aannemersbedrijf ook in dit geval de juiste oplossing. Aannemers nemen je zorgen weg en zorgen dat alles goed verloopt. Tot slot helpen aannemers ook met bepaald onderhoud.

De klussen op een rijtje:

aannemer prijzen

Huis bouwen

Zelf een woning bouwen of laten bouwen door een aannemer uit Nieuwkoop, zorgt voor allerlei onbegrensde mogelijkheden. Er zijn namelijk geen concessies, waardoor je de vrijheid hebt om het huis volledig naar je eigen wensen te laten bouwen.

Voordat je begint met bouwen is het handig om met een aantal zaken rekening te houden. Zo is er grond of een kavel nodig om op te bouwen, moet de volledige kostprijs gefinancierd worden en heb je een architect nodig die je woning ontwerpt. Handig is om bij de prijzen rekening te houden met de prijzen van bouwrente, meerwerk en leges.

Vervolgens wordt er een bestek gemaakt, hierin staat welke materialen er nodig zijn om het huis te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan de stenen, dakpannen en type hout. Pas na deze stappen schakel je een betrouwbare aannemer in die zorgt voor de juiste coördinatie van de verschillende vakmensen. Bovendien is de aannemer degene die helder communiceert met de architect.

Natuurlijk wordt eerst de benedenverdieping gebouwd. Wanneer de betonnen wanden staan, wordt er gemetseld. Bij het bouwen van de eerste verdieping, is een bouwlift nodig die alle materialen naar boven brengt. Wanneer alle verdiepingen staan, wordt het dak gebouwd. Meer weten over de prijs per uur van een aannemersbedrijf? Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier.

Aannemer inschakelen voor een verbouwing?

Vraag via het offerteformulier gratis offertes aan!

Gratis offertes vergelijken

Verbouwen of renoveren

Door te verbouwen of renoveren maak je je woning groter, luxer of mooier. Veel mensen weten niet wat het verschil is tussen een verbouwing en een renovatie. Echter zit er wel degelijk een verschil in.

Een verbouwing betekent een verandering of uitbreiding van een bepaalde ruimte, zoals het plaatsen van een aanbouw of het uitbreken van muren om een grotere ruimte te maken. Renoveren is het aanpassen of vernieuwen van een bestaand huis of een bestaande ruimte. Bij renoveren is het doel om het pand bruikbaar te maken om in te wonen en om het te laten voldoen aan bepaalde eisen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het dak te renoveren, of het toilet.

De kosten voor verbouwen of renoveren lopen sterk uiteen. Dit komt omdat de prijzen van verschillende factoren afhangen. Bovendien hanteren aannemers 3 manieren van prijs berekenen, namelijk een vaste prijs, een richtprijs of een prijs per uur. Schakel een aannemer in om de verbouwing of renovatie voor je uit te voeren.

aannemersbedrijf Nieuwkoop

Badkamer verbouwen

Een badkamer verbouwen is vaak een behoorlijke klus, die je dan ook het beste door een aannemersbedrijf laat doen. Het is wel aan te raden om je van tevoren goed voor te bereiden en alvast uit te zoeken wat je wensen zijn, zoals bepaalde materialen, kleuren en of je basic of luxe sanitair wilt. Een verbouwing van de badkamer kan verschillende aanleidingen hebben, denk bijvoorbeeld aan een verouderde ruimte, of verandering van de gezinssituatie. De kosten voor de verbouwing liggen tussen de €6.500,- en €9.500,-.

Verbouwing toilet

Ontevreden met het huidige toilet? Dan laat je deze kleinste ruimte in je huis onder handen nemen door een aannemersbedrijf. Zij zorgen voor een volledige verbouwing van de ruimte aan de hand van jouw wensen. Een verbouwing bestaat uit het afbreken en opbouwen van een nieuwe toiletruimte. De prijzen voor de verbouwing van een toilet liggen rond de €2.250,-. De prijzen zijn afhankelijk van de soort tegels, of er stucwerk nodig is, wat voor sanitair je kiest en welke extra opties je prefereert.

Prijzen verbouwing

Volledige verbouwingGemiddelde kosten, incl. materiaal-,
arbeidskosten en btw
Toilet€1.850,- tot €2.650,-
Badkamer€6.500,- tot €9.500,-
Zolder€9.000,- tot €13.000,-
Keuken€12.500,- tot €17.500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van aannemersbedrijven Nieuwkoop. De kostprijs verschilt per bedrijf en is inclusief plaatsing, materiaal en btw. Gratis offertes van aannemersbedrijven Nieuwkoop.

Aanbouw

Meer leefruimte creëren? Laat dan je woning uitbreiden door middel van een aanbouw. Op die manier creëer je snel meer leefruimte en bovendien levert het weinig rommel en overlast op. Daarbij zorgt het voor een waardestijging van je huis. Voordat je gaat aanbouwen, heb je een keuze te maken in wat voor stijl en welk materiaal je het wilt, maar ook of je gaat voor een prefab of een maatwerk. Je kiest tussen standaard en klassiek of modern. Een aanbouw laat je plaatsen door een betrouwbare aannemer.

Wat kost een aanbouw?

De kosten voor een aanbouw lopen nogal uiteen. Dit komt omdat er een aantal keuzes zijn die je moet maken. Ga je voor een standaard, landelijke of moderne variant? Een standaardmodel is vaak dezelfde kleur als het huis en heeft een simpele vormgeving. De gemiddelde prijzen voor een standaard prefab liggen tussen de €16.000,- en €20.000,-. Voor maatwerk ben je zo’n €3.000,- meer kwijt. Liever een landelijke of moderne aanbouw? Dan reken je al gauw op prijzen tussen de €18.000,- en €25.000,-. Bekijk onderstaande tabel voor meer exacte prijzen, of vraag gratis een offerte aan via het offerteformulier.

Prijzen aanbouw

Prefab (kant-en-klaar)Maatwerk
Standaard€16.000,- tot €20.000,-€19.000,- tot €23.000,-
Klassiek/modern€18.000,- tot €22.000,-€21.000,- tot €25.000,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen een aannemersbedrijf Nieuwkoop. De kostprijs verschilt per aannemer en is inclusief plaatsing, materiaal en btw. Gratis offertes vergelijken om te besparen!

Uitbouw

Net als een aanbouw, zorgt een uitbouw voor het vergroten van de woning en voor meer licht. Vaak wordt een uitbouw gemaakt van houtskeletbouw of metselen. Hoe groot je ‘m wilt hebben, hangt af van het type woning waar je woont en hoeveel extra ruimte je graag wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden als het op een uitbouw aankomt. Zo is het mogelijk om uit te bouwen aan de voorzijde, achterzijde of zijkant van de woning. Echter bestaat het ook in de vorm van uitbouwen van de bijkeuken, garage, keuken of woonkamer. Je hebt vaak de keuze uit een prefab of een variant die op maat gemaakt wordt.

Uitbouw kosten

Wat de kosten voor een uitbouw zijn, hangt voor het grootste deel af van het materiaal wat gebruikt wordt. De prijzen worden ook door andere factoren beïnvloed, zoals de grootte, de soort, of er een vergunning nodig is en hoe de fundering en afwerking in elkaar zitten. Hoe groter de uitbouw, hoe duurder de kostprijs. Wil je een relatief kleine uitbouw van 2 bij 2? Dan moet je denken aan gemiddelde kosten van €9.000,-. Liever een grote ruimte erbij van 6 bij 2? Reken dan op een prijs van €16.700,-. In de tabel hieronder vind je meer informatie over de gemiddelde prijzen.

Kosten uitbouw

Afmetingen uitbouwGemiddelde prijs
2 × 2 meter€9.000,-
3 × 2 meter€10.500,-
4 × 2 meter€14.500,-
5 × 2 meter€15.000,-
6 × 2 meter€16.700,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van een aannemersbedrijf Nieuwkoop. De kostprijs verschilt per aannemer en is inclusief plaatsing, materiaal en btw. Gratis offertes vergelijken om te besparen!

Dakopbouw

Extra woonruimte creëren, betekent niet dat je er een deel van je tuin voor moet opofferen. Het is ook mogelijk om een dakopbouw te laten plaatsen door een aannemer. Een dakopbouw is er in verschillende soorten, waarvan de meest gebruikte de dakkapel is. Ook als er een complete verdieping of een kamer op het huis geplaatst wordt, is er sprake van een dakopbouw. Een dakopbouw vergroot de verkoopwaarde en zorgt bovendien voor meer ruimte en licht.

aannemerprijs

Kosten dakopbouw

De kosten voor een dakopbouw worden door verschillende factoren bepaald. De eerste is het type dak, namelijk een schuin dak of een plat dak. Bij een schuin dak zijn er 2 mogelijkheden, namelijk eenzijdig of tweezijdig. De tweede factor is het materiaal, kies je voor kunststof of hout. Vervolgens zijn er nog extra opties waar je voor kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een ventilatierooster, rolluik of insectenhor. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde prijzen van een dakopbouw.

Prijzen dakopbouw

Soort dakopbouwAfmetingPrijs
Eenzijdig5m€7.500,- tot €10.000,-
Tweezijdig5m€14.000,- tot €17.500,-
Plat dak25m²€25.000,- tot €30.000,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van een aannemersbedrijf Nieuwkoop. De kostprijs verschilt per aannemer en is inclusief plaatsing, materiaal en btw. Gratis offertes vergelijken om te besparen!

Betrouwbaar aannemersbedrijf nodig voor een badkamerrenovatie?

Vergelijk meerdere aannemers met elkaar!

Gratis offertes vergelijken

Renovatie

Door een renovatie van je woning of een bepaalde ruimte, is het mogelijk om je droomhuis te creëren. Je kunt ervoor kiezen om je gehele huis te renoveren, maar het is ook een optie om slechts bepaalde ruimtes op te knappen. Hieronder lees je meer informatie over het renoveren van deze ruimtes.

Badkamer

Van plan om de verouderde badkamer te renoveren door een aannemersbedrijf? Dan ben je vast benieuwd naar de prijzen. Deze lopen namelijk nogal uiteen, omdat ze afhankelijk zijn van jouw wensen en budget. De kosten voor een renovatie zijn opgebouwd uit diverse onderdelen, zoals de arbeidskosten van de aannemer, materiaalkosten en afvoerkosten. Wat de prijs beïnvloed, is onder andere de stijl- en materiaalkeuze, de grootte en inrichting en eventuele extra opties.

Voor een complete badkamerrenovatie ben je gemiddeld €3.500,- tot €10.000,- kwijt, afhankelijk van de grootte en je wensen. Als je losse onderdelen wilt renoveren, verschillen de prijzen ook. Zo heb je voor gemiddeld €850,- een basic ligbad. Liever een luxe variant? Dan is de prijs al gauw €2.800,-. Hetzelfde geldt voor de vloer, keramische tegels zijn namelijk een stuk vriendelijker geprijsd dan natuurstenen.

Keuken

Wanneer je niet de complete keuken wilt verbouwen, is een renovatie een goed alternatief. Maar wat zijn de kosten voor een keukenrenovatie? Dit hangt volledig af van wat je wilt laten renoveren en wat je wensen zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kastjes, het keukenblad en de frontjes te vervangen. Bovendien hangt de prijs ook af van hoe groot je het wilt.

Voor de renovatie van een kleine keuken betaal je tussen de €350,- en €950,-. Heb je echter een grote keuken, waar veel deurtjes en frontjes vervangen moeten worden? Dan lopen de kosten op en moet je al snel denken aan zo’n €1.000,- tot €3.000,-. Daarbij ligt het ook aan het materiaal dat je kiest, of je apparatuur wilt vervangen en wat voor aanrechtblad je wilt.

Toilet

Het is ook mogelijk om een toilet te renoveren, in plaats van een volledige verbouwing. Daarbij hoeft een toiletrenovatie niet veel te kosten. Bij een renovatie worden vaak de tegels, fonteintje of toiletpot vervangen. De kosten zijn afhankelijk van wat je budget is en wat je wensen zijn. Een kleien toiletrenovatie kost zo’n €1.500,- inclusief montage. Laat je alles aanpakken dan moet je denken aan het dubbele.

Onderhoud

Het is belangrijk om je woning goed te onderhouden. Goed onderhoud is namelijk een investering die ervoor zorgt dat je in de toekomst voor onaangename verrassingen komt te staan. Je schakelt een aannemer eenvoudig in om dergelijke onderhoudswerkzaamheden te laten doen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde reparaties van schade of slijtage of het vervangen van onderdelen zoals dakgoten en gevels. Isolatie en schilderwerken vallen ook onder onderhoud.

aannemers Nieuwkoop

Hoe selecteer je een goede aannemer?

Het vinden van een goede aannemer kan best een lastige klus zijn. Zo kan het zijn dat bekende aannemersbedrijven goede vakmannen in dienst hebben, maar dat ze wellicht niet geschikt zijn voor een grote klus waar je veel geld aan gaat besteden.

Hoe goede aannemers selecteren?

 • Kies aannemers op maat. Dit betekent dat je voor een grote klus beter een wat groter aannemersbedrijf in de arm kan nemen. Laat je een kleine klus doen, zoals het verbouwen van een toilet? Dan zijn kleine aannemers of zzp-ers een prima optie.
 • Vraag rond in je omgeving. Controleer of er mensen zijn die pas verbouwd of gerenoveerd hebben en vraag of zij ervaring hebben met een goede aannemer. Ga dieper in op hoe zij het hebben aangepakt en met wie en vraag waar ze tegenaan liepen in het gehele proces. Als de ervaringen goed zijn, doe je er goed aan om een offerte aan te vragen bij de aannemers uit Nieuwkoop.
 • Let op keurmerken. Keurmerken zoals Bouwgarant en KOMO staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.
 • Referenties van oude klanten. Een andere manier om de betrouwbaarheid te controleren is door referenties van oude klanten op te vragen. Vraag naar de communicatie en of de aannemers zich aan de afspraken hebbe gehouden.
 • Kijk verder dan alleen je eigen wijk of regio in Nieuwkoop. Aannemers hebben ’t tegenwoordig heel druk, waardoor het niet altijd eenvoudig is om een betrouwbare aannemer te vinden. Kijk dus verder dan je eigen regio.

Keurmerk

Een belangrijk criterium bij het vinden van een betrouwbare aannemer, zijn bepaalde keurmerken. Deze geven aan dat aannemers betrouwbaar zijn en garantie bieden.

Controleer bijvoorbeeld of de aannemers aangesloten zijn bij Bouwgarant. Dit is een keurmerk die zorgt dat je verzekerd bent voor de afbouwkosten mocht het bedrijf failliet gaan. Bekijk de website van Bouwgarant voor meer informatie.

Een ander belangrijk keurmerk in de bouw is KOMO. Alles wat KOMO gecertificeerd is, voldoet aan de eisen die door de overheid zijn opgesteld. Bovendien weet je zeker dat je met een KOMO-keurmerk maximale kwaliteit ontvangt. Voor meer informatie ga je naar de website van KOMO.

Waar je ook op kunt letten is FSC. Dit is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer. Waar zij onder andere rekening mee houden is het houden van ecologische en sociale maatregelen. Er zijn in Nederland zo’n 1200 aannemers aangesloten bij FSC. Voor meer informatie over dit keurmerk ga je naar de website van FSC.

Tot slot is er VCA. Dit staat voor Veiligheid Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Er zijn veel aannemers die een diploma of certificaat van VSC hebben. Op de website van het VCA vind je meer informatie hierover. Controleren of een bedrijf of aannemer een VCA-diploma heeft? Ga dan naar de website van het CCR.

Aannemersbedrijf inschakelen?

Vraag prijsopgaven aan via het offerteformulier.

Gratis offertes vergelijken

Wat gebeurt er als je ontevreden bent?

Als de aannemer klaar is met zijn werk, wordt het opgeleverd. Je controleert dan of je tevreden bent met het eindresultaat. Is dit niet het geval? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden, door een brief naar de aannemer te sturen. In deze brief leg je vast wat er allemaal zichtbaar niet goed is. Ontdek je later pas gebreken, zoals een scheur in de muur? Ook dan is het aannemersbedrijf verantwoordelijk. Geef de aannemer de kans om het werk te herstellen.

Weigert de aannemer om het werk te herstellen? Dan zijn er 3 dingen die je kunt doen:

 • Vraag advies aan een deskundig persoon
 • Betaal een deel van de rekening niet
 • Ontbind een deel van de overeenkomst

Er zijn een aantal punten over aansprakelijkheid opgenomen in de Wet Kwaliteitsborging, wat onderdeel is van Bouwend Nederland, een vereniging van bouw- en infrabedrijven. Je vindt meer informatie over aansprakelijkheid op de website van Bouwend Nederland.

aannemer kosten

Tips om te besparen op een aannemer

Ben je zeker van het feit dat je een aannemersbedrijf wilt inschakelen voor een renovatie of verbouwing? Dan zijn er een aantal tips waar je rekening mee kunt houden om te besparen op de kosten. Het is bijvoorbeeld aan te raden om bijvoorbeeld zelf materialen (online) te kopen. Dit is vaak binnen een week binnen, terwijl het via een aannemer vaak lang duurt.

Tijdens het bouwen of verbouwen kun je de aannemers meehelpen met kleine klusjes. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde voorbereidingen of zelf het puin afvoeren. Daarnaast is het aan te raden om subsidies te checken en te het verlaagde btw-tarief van 6% controleren. Kies daarnaast voor een aannemer uit de buurt, dit scheelt je voorrijkosten. Het laatste punt is dat je het beste bij verschillende bedrijven offertes kunt aanvragen. Als je deze onderling vergelijkt, scheelt het je vaak tot wel 30% op de kosten.

De tips op een rijtje:

 • Zelf materialen aanschaffen
 • Meehelpen
 • Subsidies en btw-tarief checken
 • Aannemer uit de buurt
 • Gratis offertes vergelijken

Aannemer Nieuwkoop gezocht?

Vraag gratis offertes aan bij aannemersbedrijven uit je regio.

Vind het juiste aannemersbedrijf!

Ontvang gratis offertes en vind eenvoudig en snel een geschikte aannemer.

Vergelijk gratis offertes!

Door offertes te vergelijken bespaar je op de kosten!

Aannemer Nieuwkoop inschakelen? Vergelijk gratis offertes!

Je schakelt een aannemersbedrijf in voor allerlei klussen. Denk aan een verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Laat jouw wensen realiseren door betrouwbare aannemers. Ben je benieuwd naar de prijzen van een aannemer uit Nieuwkoop? Of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Start de gratis offerteaanvraag!

Vul het offerteformulier in en je krijgt diverse prijsopgevan toegestuurd. Vergelijk deze onderling op kostprijs en aanbod. Kies zo eenvoudig de beste aannemer en bespaar op de kosten! Er is altijd een aannmersbedrijf in de buurt.