Home » Heino » Jos Lamers Bouw en Verbouw
Jos Lamers Bouw en Verbouw uit Heino

Jos Lamers Bouw en Verbouw

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes aanvragen Vergelijk offertes en bespaar!

Jos Lamers Bouw en Verbouw, aannemersbedrijf in Heino

Jos Lamers Bouw en Verbouw is een aannemer gevestigd in Heino in de provincie Overijssel. Jos Lamers Bouw en Verbouw is gevestigd aan Davenschot 50.

Het aannemersbedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 08174564 en de vestiging aan de Davenschot telt 1 werkzaam persoon. De ondernemingsvorm is een Eenmanszaak.

Indien je een aannemer zoekt dan werk je waarschijnlijk aan een groter bouwproject. Een aannemersbedrijf begeleid het project van het begin tot het einde en zorgt voor coördinatie en communicatie tussen jou, de onderaannemers en vakmannen. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt spoedig reactie.

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Jos Lamers Bouw en Verbouw
KvK-nummer
08174564
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
05589592
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
SBI code 1
4120

Voorbeelden werkzaamheden

kozijnen utiliteitsbouw nieuwbouw woningbouw uitbouw garage woningrenovatie renovatie zolder sanitair verbouwingen verbouw renovatie woning serre restauratie

Jos Lamers Bouw en Verbouw ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jos Lamers Bouw en Verbouw. Wat is jouw ervaring met Jos Lamers Bouw en Verbouw? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review